maanantai 15. elokuuta 2016

SAO PAULON ALOITUSLEIRIN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

Sao Pauloon saavuttiin 25.7 aamuviideltä. Kaikkien laukut löysi onneksi perille ja kentän ulkopuolella meitä odottikin jo bussi. Bussissa tavattiin meitin opas Fernando ja Brasiliassa jo lähes 40 vuotta asunut Maija, joka on Jarin ystävä. Bussimatka kentältä hotellille kesti noin tunnin verran aamuruuhkan takia.Yövyttiin hotellissa nimeltä Intercity Interative. Hotellilla saatiin rentoutua ja syödä aamupalaa pitkän matkustamisen jälkeen. 12 aikoihin lähdettiin kiertämään kaupunkia meidän oppaamme Fernandon johdolla.





Vierailimme kirkossa nimeltä Catedral Metropolitana, or Catedral da Sé de São Paulo. Se oli iso ja upea kirkko. Varsinkin sen ulkoasu oli aivan uskomattoman hieno. 

Seuraavaksi Fernando vei meidät erääseen rakennukseen, missä hänellä on asunto. Se oli todella korkea ja sieltä näki kuinka suuri ja loppumaton Sao Paulo on. 








Vierailimme myöskin Sao Paulon melkeinpä ainoassa puistossa, joka oli kaunis. 


Illalla kävimme syömässä paikallisessa ravintolassa. Sieltä suuntasimme hotellille ja nukkumaan mentiin kohtuu aikaisin, koska väsymys ja jetlag painoivat aika paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti