sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Foz do iguaçu, päivä 2

Toisena päivänä suunnattiin heti aamusta Paraguaihin. Paraguai oli, hyvin erilainen. Kadut oli hyvin huonossa kunnossa, myytiin paljon feikkikamaa, ei kyllä Brasiliaa muistuttanut. 


Kuten tästä kuvasta näkyy, kadut oli täynnä tälläsiä myyjiä, Mutta oli se hieno kokemus nähdä vielä köyhempi maa. Ja kyllä sieltä sitten tulikin lenkkarit halvemmalla ostettua.



Kun Paraguaista palattiin, mentiin tänne vesisähkölaitokselle. Se tuottaa melkein kaiken sähkön Paraguaihin, Brasilian etelä-osiin ja jonnekkin osiin Argentiinassakin. Oli ihan hieno nähdä, mutta jotenkin olisi ollut hienompi kävellä siellä, koska tämä rakennelma oli valtava. Mutta kyllä sitä bussistakin hahmotti!


Tiistai-illalla meillä oli illallinen paikallisessa ravintolassa, jossa oli myös tanssiesitys kahdeksasta eri maasta. Siellä sai hakea niin paljon ruokaa kuin haluaa, ja siellä oli tuoretta grillistä otettua lihaa, kyllä oli Alina iloinen! :D


Tässä näkyy osa meidän ryhmästä. 86 vaihtaria on aika paljon...


Hengailin myös näitten tyttöjen kanssa, ihania tyttöjä!! Kaksi tyttöä ranskasta, yksi tanskasta ja minä!


Tämä kuva taitaa olla ensimmäiseltä päivältä kun odotettiin sinne lintuparkkiin pääsyä. Ihania tyttöjä ympäri maailmaa! 


Ei sitä (mitenköhän tätä rakennelmaa kutsutaan suomeksi, en muista...) pysty kuvilla näyttämään, kuinka iso tämä rakennelma oli.

Toinen päivä oli myös toooosi kiva! Oli hieno nähdä Paraguaita, tanssiesityksiä Etelä-Amerikasta ja tavattiin myöskin toinen vaihtariryhmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti