lauantai 6. toukokuuta 2017

AMAZON PART 4

Perjantaina kun herättiin, otettiin suunta amazonin rannalle. Aluksi oli aivan järkyttävän kuuma ja aurinko porotti kirkkaalta taivaalta. Tunnin päästä oli kaatosade. 


'Oli kyllä kaunista


Mä ja Eva


Mä ja aivan ihana japanilaistyttö Miyu


Tälläsillä pikkuveneillä vierailtiin kaikissa paikoissa




Lauantaina aamulla tehtiin kävely (hike) metsässä. Lähdettiin matkalle ja oli kuuma ja kuiva keli. Noin puolivälissä matkaa alkoi sataa kaatamalla ja siinä oltiin sitten kaikki litimärkiä. Meillä oli ihana opas, hän oli toinen näistä intiaanioppaista. Hän ei ikinä käyttänyt kenkiä, vaan käveli paljain jaloin.


Tässä vähän osviittaa siihen, miten joka yö nukuttiin. Pistettiin riippumatot roikkumaan katosta yläkertaan ja siellä nukuttiin. Itse nukuin todella hyvin!


Viimeisen päivän yhdessä hengailuja. Kaikki kolme venettä (68 vaihtaria) tuli meidän veneeseen ja kirjoiteltiin muistoja yhdessä, pelattiin ja hengattiin.


Ihana Minas Gerais tiimi <3

Retki oli kokonaisuutenaan todella hyvä, ei yhtään valittamista ole. Oli hyvä saada irtiotto netistä, kun seitsemän päivää ilman nettiä kulki. Takasinpaluumatka oli pitkä. Odotettiin seitsemän tuntia Brasilian lentokentällä. Kun viimein kotiin pääsi, suuntasin suoraan suihkuun. Laivassa peseydyttiin joen vedellä minne myöskin laivan jätevesi tyhjennettiin, ei kovinkaan puhdas olo ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti