tiistai 2. toukokuuta 2017

Ouro Preto -vierailu

2.4 mentiin yhdessä vaihtareitten kanssa Ouro Preto nimiseen kaupunkiin. Se on yksi brasilian historiallisimmista kaupungeista (Minas Gerais on täynnä historiallisia paikkoja). Reissu oli kiva ja nähtiin paljon upeita paikkoja!!


Ekaks pysähdyttiin rotarymiehen luona, joka oli tehny aamupalan meille. Oli hauska että rotarymies perheineen järjesti isolle porukalle aamupalan!


Täytyhän ne lippukuvat ottaa kaikkialla haha


Tämän rotarymiehen kodin edessä.


Seuraavaksi suunnattiin luolaan. Luolasta oli kaivettu erilaisia mineraaleja ja myöhemmin se avattiin museoksi. Päästiin tutkimaan luolia ja oli kyllä hauska kokemus.


Missä niitä lippukuvia nyt ei otettaisi


Ihanat tytöt <3 näytettiin hyvältä näitten kypärien kanssa


Mä ja maailman paras hostäiti <3


Ja lisää kuvia, nyt ollaan kaupungin keskellä! Ihmiset tuijotti pikkukylässä aika paljon kun tälläinen porukka siellä käveli haha





Ouro Preton kaunis pääalue. Iso rakennus jonka voi kuvasta nähdä, toimii nykyään museona. Kierrettiin museo, mutta se ei kuitenkaan kovinkaan erikoinen ollut.




Sen jälkeen suunnattiin putouksille. Tie oli töyssyisin tie mitä olen kyllä mennyt koko elämäni aikana. Mutta oli sen arvoista!


;Maisemat olivat niin kauniita. Putoukselle käveltiin joku kymmenisen minuuttia


Sieltä itse putouksesta oli todella vaikea ottaa kuva. Se oli luolan sisällä ja sinne kiipeäminen oli kyllä operaatio. Vesi oli jäätävää (muille oli kylmempää kuin mulle, huomaa kyl ketä on suomesta...) mutta oli kyllä upea kokemus tuolla uida.


Alaspäin kiipeäminen oli kyllä operaatio ja tuossa näkyy vähän sitä miten sinne putoukselle pääsi; kiviä ja tikkaita pitkin.


Tämä kuva olisi niiin paljon kivempi ilman tuota pyyhettä olalla.... No, maisemat olivat hienoja


Maisemat oli upeita, tuntui kotoisammalta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti